Tuesday, June 14, 2022

Romania Muntenegru

Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Marusic vedeta lui Lazio a lovit bara.


Pin On Călătorii

Selecționerul Edi Iordănescu 43 de ani a spus că va face o analiză zilele următoare și va lua o decizie asupra viitorului lui.

. Looking to compare the best-rated player on both teams. Mugosa a a trimis balonul peste poarta apărată de Niţă. 1 day agoDe cealaltă parte Muntenegru are o victorie un egal și o înfrângere în cele trei meciuri din Liga Națiunilor.

12 hours agoÎn meciul tur Muntenegru s-a impus cu 2-0 pe 4 iunie la Podgorica prin golurile marcate de Stefan Mugosa 66 Marko Vukcevic 87. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. 12 hours agoRomânia - Muntenegru 0-3 Rep.

13 hours agoEchipa Muntenegrului va evolua în echipament de culoare roşie potrivit News. Jocul ne-a arătat că România are caracter că România are viitor. Edi Iordănescu după prima victorie pe banca naţionalei.

Şa jumătatea întrecerii în fazele pe grupe tricolorii ocupă ultima poziţie cu 3 puncte iar Muntenegru un punct mai mult se află pe locul trei la egalitate de puncte cu. 14 hours agoRomânia joacă cu Muntenegru pe stadionul Giulești în cadrul grupei din Liga Națiunilor. Tricolorii lui Edi Iordănescu au bifat o singură victorie cu Finlanda și a pierdut două dueluri.

Echipa lui Edi Iordănescu dă și semne de revenire după victoria cu Finlanda 1-0. În această lună România va juca primele 4 partide din noua ediție a Ligii Națiunilor. 12 hours agoROMANIA MUNTENEGRU este live pe Prima TV din Liga Natiunilor meciul de fotbal fiind programat sa inceapa la ora 2145 direct de pe stadionul din Giulesti asta in ciuda faptului ca in aceasta seara a avut loc o furtuna foarte puternica iar gazonul ar putea fi afectat de ceea ce s-a intamplat in Bucuresti.

Partida se va disputa în. 17 hours agoMeciul România - Muntenegru din grupele Ligii Naţiunilor se joacă pe 14 iunie la Bucuresti Pe acelaşi subiect Edi Iordănescu a mai pierdut un jucător pentru meciul cu Finlanda de pe 11 iunie România - Finlanda 1-0. 9 hours agoUmilință maximă în Anglia Ungaria 0-4.

Am avut foarte puţine. Acelaşi Mugosa a trimis din nou balonul peste poartă. Marți jucăm în Bosnia.

Un șut pe poartă două goluri făcute cadou. Muntenegru - România 2-0. NATIONS LEAGUE În seara în care România a fost umilită de Muntenegru Ungaria a demolat Anglia în deplasare.

Muntenegru și România se întâlnesc în această seară la Podgorica de la ora 2145 în cadrul primului meci din grupa Ligii Națiunilor. România face parte din Liga B a acestui sezon de Liga Națiunilor fiind repartizată în grupa cu. Meciul nu a produs nicio ocazie în primul sfert de oră.

Jucătorii din Muntenegru aplaudaţi 14. Masacru în Germania Italia 5-2 14 iun. Tricolorii înfruntă marți Muntenegru pe stadionul Giulești de la ora 2145 iar selecționerul naționalei țării noastre susține că își dorește cel mai mult ca elevii săi să demonstreze că înfrângerea din tur a fost doar un accident.

9 hours agoMuntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. 9 hours agoRomânia a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru scor 0-3. Punem pariu pe meciul România vs Muntenegru din Liga B a UEFA Nations League care se dispută pe 14 iunie de la ora 2145.

Gică Popescu 54 de ani fostul căpitan al reprezentativei tricolore nu a avut milă de elevii lui Edi Iordănescu 43 de ani. Suporterii naţionalei au aprins torţe în tribune. Tricolorii după o evoluţie promiţătoare cu Finlanda victorie cu 1-0 au fost ridiculizaţi de o echipă mediocră din punct de vedere valoric dar disciplinată cu o bună organizare a jocului.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în prima etapă în Muntenegru când gazdele s-au impus cu 2-0. The match is a part of the League B Group 3. Trei înfrângeri în patru meciuri din Liga Națiunilor.

II în Liga Națiunilor Fanii naționalei îi cer demisia lui Edi Iordănescu probabil și conducerii FRF. Înfrângerea naționalei cu Muntenegru scor 0-3 a conturat dezastrul pentru tricolori. 8 hours agoRomânia a pierdut rușinos meciul cu Muntenegru scor 0-3.

1 day agoRomânia Muntenegru e azi de la 2145 LIVE TEXT pe wwwasro Cum arată echipa lui Edi Iordănescu Tricolorii au șansa revanșei după 10 zile de la acel 0-2 din Muntenegru unul din cele mai slabe meciuri făcute de România în ultima perioadă. 23 hours agoEdi Iordănescu caută a doua victorie a naționalei României în actuala ediție a Ligii Națiunilor. Meciul din această seară se va juca tot pe Giulești la fel ca partida cu Finlanda și va.

Muntenegru - România 2-0 Chiricheș a fost de nerecunoscut la Podgorica și a făcut cadou muntenegrenilor golurile victoriei la debututul în noua ediție de Liga Națiunilor. Căpitanul României și-a admis erorile și vrea ca acest insucces să fie ca un imbold la trezire pentru toți fotbaliștii naționalei. 58 minutes agoDouă rezultate de marți au avut un efect uriaș în rândul iubitorilor de fotbal din România.

Prestație rușinoasă la debutul în Liga Națiunilor. Ai noștri sunt ultimii în grupa a 3-a cu 3 puncte obținute golaveraj 1-3 în timp ce adversaii noștri de marți se află pe poziția a 3-a cu 4 puncte 3 goluri marcate și 3 primite. Partida va începe la ora 2145 și va fi transmisă de Prima TV.

Mugosa preia la marginea careului și înscrie cu un șut lângă bară din întoarcere. About the match Montenegro is going head to head with Romania starting on 4 Jun 2022 at 1845 UTC at Gradski Stadion stadium Podgorica city Montenegro. România întâlneşte Muntenegru marţi de la ora 2145 pe stadionul Giuleşti în etapa a patra a grupelor Ligii Naţiunilor.

Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. 13 hours agoRomânia Muntenegru Live Video Online în Grupa B din Liga Națiunilor După trei meciuri jucate în Liga Națiunilor echipa națională a României ocupă ultimul loc în clasament. 2324 Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu după ce Muntenegru a marcat al treilea gol.

Nu am arătat nimic. Selecționerul Edi Iordănescu 43 de ani a spus că va face o analiză zilele următoare și va lua o decizie asupra viitorului lui. Currently Montenegro rank 1st while Romania hold 1st position.

De cealaltă parte vecinii noștri din vest au învins Anglia chiar pe Wembley cu un uluitor 4-0. 1 day agoMeciul România Muntenegru are loc marţi 14 iunie cu începere de la ora 2145 în cadrul etapei a 3-a a grupei a 3-a din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Startul va avea loc sâmbătă la Podgorica împotriva Muntenegrului echipă pe care naționala noastră a învins-o în ultmul meci din deplasare în 2018 în aceeași competiție 1-0.

Singurul succes al trupei conduse de Radulovic a fost înregistrată chiar împotriva României la Podgorica. Însă în intervalul 16-22 muntenegrenii și-au creat patru ocazii de gol dar fără să prindă poarta. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick după ce marcase şi în confruntarea tur.


Pin On Toura


Veliko Tarnovo Bulgaria Hd Iphone Wallpapers Veliko Tarnovo Bulgaria Burgas


Kotor Bay In Montenegro A Great Motorbike Ride Adventure Motorcycling Riding Eastern Europe


Mănăstirea Ostrog Muntenegru Galerie Foto


Scropoasa Lake Bucegi Romania Places To Visit Lake Picture


Macea Castle Arad County Romania Although The Traces Of Settlements On This Place Are Very Old Traces From The Neolithic And From The B Castle Romania Arad


Crown Prince Alexander With Crown Princess Of Romania And Crown Prince Nicholas Of Montenegro Royal King King Alexander Crown Princess


Austria Hungria Hungria Austria


Princess Margarita Of Romania Principesa Margareta A Romaniei Royal Hairstyles Romanian Royal Family European Royalty


Pin On Places To Visit


Queen Maria Of Yugoslavia Historical Women Princess Alexandra Princess Victoria


5 Facts About Bulgaria The Gem Of Eastern Europe Voyage Bulgarie Bulgarie Destinations


Prediksi Pertandingan Bola Norway Serbia Romania


Romania The Triumph Arch Bucharest Bucharest Romania Balkan Peninsula Sea Resort


Pin On Romania


Pin By Gina Badea Ciocan On Romania Constanta Abandoned Places Wonders Of The World


Chisinau Moldova Our Friends Call It The Gates To The City Chisinau Moldova Moldova City Chisinau


Churches Of Moldavia Romania Romania World Heritage Sites Unesco World Heritage


Balkany Karta Europe Map Balkan Peninsula Map

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya